Despre noi

Povesti pe biscuite a aparut la sfarsitul anului 2018 din dorinta de a scoate din anonimat biscuitele. Dupa multe incercari am reusit sa realizam cel mai moale, pufos si aromat aluat de turta dulce. De atunci, 90% din produse sunt realizate din acest aluat minunat.

Turta dulce este realizată cu ingrediente de cea mai bună calitate, atent alese pentru a avea un gust desăvârșit. Mirodeniile sunt foarte bine echilibrate, astfel încât să aibă gustul specific sărbătorilor de iarnă, dar în același timp sa fie pe placul tuturor in orice moment al anului.

Aceasta este decorată cu pasta de zahăr si/sau royal icing, iar pictura este realizată manual in functie de temele alese de fiecare

In lumea Povesti pe biscuite vei descoperi cadouri pentru cei dragi, aniversările prietenilor, cadouri de mulțumire , marturii pt nunti, botez sau petrecerea de 1 an, cadouri pentru toate sarbatorile mari, puzzle-uri, felicitări, buchete de flori, si multe altele, toate fiind comestibile 100%.

Atelierul Povesti pe biscuite iti ofera turta dulce artizanala, decorata si pictata cu migala. Fiecare turta dulce spune o poveste unica pentru ca este personalizata asa cum iti doresti. Te asteptam in lumea gustului rafinat si a emotiilor transpuse in povesti colorate.
Raluca MAtei

Urmareste-ne pe Facebook

Shopping Cart