bine ai venit

Turta dulce personalizata

Turta dulce personalizata este o modalitate delicioasa si unica de a marca o ocazie speciala sau de a impresiona pe cineva drag. Aceste produse sunt facute la comanda si pot fi personalizate in orice tema dorita, cu orice mesaj si in orice combinatie de culori, in functie de preferinte.

Marturii botez

Marturiile de botez din turta dulce inlocuiesc perfect marturiile clasice. Acestea se pot realiza in tema generala a evenimentului, de la animalute din jungla, la cele cu flori, fluturi, placute cu nume, modele elegante.
Disponibile la comanda

Marturii nunta

Marturiile de nunta din turta dulce inlocuiesc perfect marturiile clasice. Acestea se pot realiza in tema generala a evenimentului.
Disponibile la comanda

Buchete dulci

Cum ar fi sa oferi un buchet din flori de turta dulce? Hai sa vezi ce modele am pregatit. Sigur va fi un cadou inedit si apreciat.

Disponibile la comanda

Cutii aniversare adulti

Cutiile aniversare sunt foarte apreciate. Sunt un cadou inedit cu care iti poti surprinde familia, prietenii si colegii.
Disponibile la comanda

Cutii aniversare copii

In functie de ce pasiuni are sarbatoritul/a, se pot realiza diverse combinatii cu cifre mari aniversare pictate cu elementele dorite, litere ce formeaza numele si diverse forme decorate in aceeasi tema.
Disponibile la comanda

Prima aniversare

Prima aniversare este un moment mult asteptat de parinti, bunici si prieteni. Astazi, petrecerile au o tematica anume, toata lumea se intalneste, distreaza si asteapta clipa cand cel mic va alege de pe tavita obiectele care vor descrie viitoarea meserie.

Disponibile la comanda

Turta dulce 3D

Cunosti casutele de turta dulce pe care le vezi in perioada sarbatorilor de iarna? Dar cum ar fi sa poti oferi cadou un ghiveci de flori mare, un avion, o cutie in care se afla un ceas, un plic mare pe care il deschizi si interior gasesti inimioare cu mesaje, felicitari, carti si de ce nu, chiar un puzzle?
Disponibile la comanda
Shopping Cart